top of page

Members

Public·109 members

Daniel Turner
Daniel Turner

🙃

2 Views

Az első élő rulettjátékomnál csak azt néztem, melyik asztalnál van szabad hely és alacsonyabb minimumtét. Néhány kör után vettem észre, hogy amerikai rulettet választottam, mert a keréken a szokásos nulla mellett egy dupla nulla is szerepelt. Addig azt hittem, a különböző változatok között leginkább csak a grafika és az asztal elrendezése változik, pedig a szabályok és a matematikai esélyek szempontjából is van eltérés.

A betmatch app kínálatában európai, francia és amerikai rulettasztalok között is lehet válogatni. Az európai rulett kereke 37 mezőből áll: az 1 és 36 közötti számok mellett egyetlen nulla található rajta. Ez az a változat, amelyet én a legegyszerűbbnek érzek, mert az elrendezése könnyen átlátható, és gyorsan meg lehet érteni a belső, illetve külső tétek működését.

Az amerikai rulettnél már 38 mező szerepel a keréken, mivel a nulla mellett a dupla nulla is megjelenik. Ettől elsőre nem tűnik sokkal bonyolultabbnak, de a kaszinó matematikai előnye magasabb. Én emiatt ritkábban választom, bár a gyorsabb tempó és az amerikai stílusú asztal néha érdekes változatosságot ad.

A francia rulett szintén egyetlen nullával működik, viszont az asztalon gyakran francia elnevezések és eltérő tételrendezés látható. Bizonyos változatoknál olyan szabályok is megjelenhetnek, mint a La Partage vagy az En Prison. Ezek a páros pénzes külső téteknél léphetnek életbe, amikor a golyó a nullára érkezik. Elsőre kicsit szokatlan volt, de néhány kör után már könnyen követhetővé vált.

Az egyik tanácsom, hogy játék előtt mindig nézd meg, hány nulla van a keréken, és ne csak az asztal nevét vagy a krupiét figyeld. A másik, hogy új rulettváltozat kipróbálásakor kezdj kisebb téttel, amíg megszokod a gombokat, a határidőt és az asztal tempóját. Mobilon különösen könnyű rossz mezőre nyomni, ezért a tét lezárása előtt mindig ellenőrzöm a zsetonjaim helyét.

Nekem az európai rulett vált be leginkább, mert egyszerű és átlátható, de néha a francia változatot is előveszem. Bármelyik asztalt választom, előre meghatározom a keretet, és nem próbálom egy nagyobb téttel azonnal visszahozni az előző veszteséget. A különböző szabályok befolyásolhatják az esélyeket, de a golyó helye minden új körben véletlenszerű marad.

Members

• th bes
    th bes
  • Richard Parker
    Richard Parker
  • lila summer
    lila summer
  • deam jones
    deam jones
  • the detailingmafia
    the detailingmafia
Group Page: Groups_SingleGroup