top of page

Members

Public·109 members

5 Views

Az első élő kaszinós próbálkozásomnál a rulettet választottam, mert a számok és a színek könnyen érthetőnek tűntek. A szabályokkal nem is volt gond, inkább a rövid fogadási idő zavart meg. Kezdőként szerintem jobb először egy teljes kört csak megfigyelni, majd egyszerű külső tétekkel próbálkozni. A bonyolultabb kombinációkat ráér később megismerni az ember.

Nekem a baccarat bizonyult a legkönnyebben követhető élő játéknak, mert nem kell minden kiosztásnál lapot kérni vagy több döntést meghozni. A betmatch hu felületét használom, amikor élő asztalokat keresek; a kínálatban rulett, Speed Baccarat és játékshow jellegű címek is láthatók. Első alkalommal mindig ellenőrzöm a minimumtétet, és egy teljes menetet tét nélkül végignézek. A gyors változatokkal viszont érdemes óvatosan kezdeni, mert a rövid körök miatt könnyű kapkodni vagy a tervezettnél tovább játszani.

A látványos stúdió, az élő osztó és a közvetítés könnyen azt az érzést kelti, hogy jobban követhető az eredmény, mint egy automatikus játékban. A következő lap vagy kerékpörgetés azonban ettől még nem válik kiszámíthatóvá. Kezdésnek ezért nemcsak egyszerű szabályú játékot érdemes választani, hanem alacsony téthatárú, nyugodtabb tempójú asztalt is.

Members

• th bes
    th bes
  • Richard Parker
    Richard Parker
  • lila summer
    lila summer
  • deam jones
    deam jones
  • the detailingmafia
    the detailingmafia
Group Page: Groups_SingleGroup